Jurnal de solidaritate 3.

HYBRID JURNAL de solidaritate 3
Cu siguranță vă mai amintiți de proiectul nostru de voluntariat și de acest Jurnalul de solidaritate, unde vă ținem la curent cu procesul de reclădire a halei arse de pe str. Mureșului, la sfârșitul lunii Ianuarie. Ne-am propus să le dăm o mână de ajutor celor păgubiți, iar până acum avem o echipă extrem de dedicată și motivată să ajute.
La acest proiect lucrăm cu ferme de acoperiș industrial, acesta fiind un sistem inovativ, cu nenumărate beneficii.

Despre fermele de acoperiș

Fermele de acoperiș industrial din lemn sunt structuri de susținere a acoperișului, construite din lemn. Acestea sunt similare cu fermele de acoperiș industrial din oțel laminat, dar sunt realizate din lemn, ceea ce le face mai ușoare și mai puțin costisitoare decât cele din oțel.
Fermele de acoperiș industrial din lemn sunt, de obicei, realizate dintr-o combinație de lemn de rășinoase și lemn de foioase. Acestea sunt proiectate și construite pentru a rezista la sarcini mari de încărcare, cum ar fi greutatea zăpezii, vântul puternic și alte condiții meteorologice extreme.
Fermele de acoperiș industrial din lemn sunt o opțiune populară pentru construcția de clădiri industriale, cum ar fi depozite, hale de producție și alte structuri de mari dimensiuni, deoarece sunt durabile, rezistente și relativ ușor de construit și întreținut.

Dorești să contribui și tu?

Pentru detalii despre lucrări, contactează-ne cu încredere: 0728 020 203.
Iar dacă dorești să contribui și tu într-un fel sau altul, aici găsești toate detaliile despre proiect 👉 https://bit.ly/3jQDcpp.